Esthetische tandheelkundeHieronder vind u een overzicht van de gevonden klinieken, gesorteerd per land en provincie. Bij het klikken op een kliniek wordt u direct naar de presentatie over Esthetische tandheelkunde gestuurd van de geselecteerde kliniek.

Meer achtergrondinformatie over Esthetische tandheelkunde:
Esthetische tandheelkunde is, de naam zegt het al, de tak van de tandheelkunde die zich bezig houdt met de esthetiek van het gebit. Dit houdt in dat problemen ook aandacht krijgen als daar puur medisch gezien geen directe noodzaak toe is. U moet hierbij denken aan scheve tanden of verkleurde tanden. Dat dergelijke klachten ook behandeling behoeven is een punt waar langzaam maar zeker meer aandacht voor gekomen is. Tegenwoordig erkent men dat iemand die niet durft te lachen omdat hij of zij zich altijd schaamt voor het gebit minstens zo slecht af is als degene die lijdt aan kiespijn en om die reden niet kan lachen. Beide patiŽnten verdienen zorg en hulp bij hun probleem.
In de esthetische tandheelkunde wordt er vooral gezocht naar manieren om de patiŽnt zich beter te laten voelen, of dit nu fysiek of psychisch is. De filosofie hierachter behelst dat een mens het gelukkigst is als hij zich zowel van binnen als van buiten mooi en gezond voelt.

2 gevonden locaties:

NL
Noord-Holland
 
Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-Zuid
Locatie: Amsterdam
Lees meer informatie van deze kliniek over Esthetische tandheelkunde
 
BE
West-Vlaanderen
 
Cosmipolis Clinic
Locatie: Brugge
Lees meer informatie van deze kliniek over Esthetische tandheelkunde
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.