Klinieken die Ooglidcorrectie aanbieden in Noord-Holland:
 

Van Linschoten SpecialistenWerner Beekman.nl Van Linschoten Specialisten

Ooglidcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Het doel van een bovenooglidcorrectie is het verbeteren van het aspect door het corrigeren van de overhangende huid. Vaak zijn ook belemmeringen bij het zien een reden om een bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren.

 

Het doel van een onderooglidcorrectie is het verbeteren van het aspect door het corrigeren van de wallen onder de ogen.


Verdoving

In overleg met de plastisch chirurg vindt de operatie plaats onder locale verdoving of onder narcose. De operatie duurt ongeveer 45 minuten. In het laatste geval wordt de operatie in dagverpleging uitgevoerd.


De operatie

De overtollige huid, gecombineerd met onderliggend spier en vetweefsel, wordt verwijderd. Bij wallen onder de ogen speelt met name het uitpuilende vet rondom de ogen een rol. Bij de operatie wordt dit dan ook verwijderd. Slechts een klein reepje huid/spier van het onderooglid wordt verwijderd. Uiteraard wordt gestreefd naar symmetrie.


Na de operatie

Na de operatie zullen de oogleden gedurende met name de eerste week gezwollen en verkleurd zijn. De eerste dagen mogen geen drukverhogende activiteiten plaatsvinden (tillen, bukken, persen) om verdere zwelling te voorkomen. De hechtingen worden binnen een week verwijderd.


Resultaten

De ogen tonen jonger en eventueel bestaande belemmeringen bij het zien zijn verleden tijd. Wel is het van belang zich te realiseren dat het voortschrijdende verouderingsproces van de huid door de operatie niet wordt gestopt. Het litteken dat ontstaat, bevindt zich in de bovenooglidplooi en is uiteindelijk nauwelijks zichtbaar.

 


Ontvang gratis een brochure over Ooglidcorrectie van Van Linschoten Specialisten.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.