Kliniek voor esthetische geneeskundeKliniek voor Esthetische Geneeskunde Kliniek voor esthetische geneeskunde

Verzorgende Producten


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

ZO Medical Webshop

Alle producten van ZO Medical kunnen direct via de webshop besteld worden. Deze producten behoren tot de zogenaamde medische lijn van Dr. Zein Obagi.

Indicaties voor ZO Medical producten zijn bijvoorbeeld ontstekingen van de huid zoals acne en rosacea, pigmentverkleuringen zoals melasma/zwangerschapsmasker en (sterke) veroudering van de huid van het gelaat of de rest van het lichaam.

Deze producten zijn uitermate geschikt om pas te kopen nadat u ten minste overleg heeft gehad met een medewerker van de kliniek. Zo kan men u optimaal informeren en behulpzaam zijn bij het maken van een keuze. Omdat het in veel gevallen om een medische indicatie gaat is het wel noodzakelijk dat deze juist is gesteld. Daarom is het in de meeste gevallen raadzaam de aankoop van ZO Medical producten vooraf te laten gaan door een consult in de kliniek. Hierbij kan dan gelijk een regime worden samengesteld, inclusief de frequentie van gebruik van elk van de individuele ZO Medical producten.

Contole afspraken zijn geheel kosteloos na aanschaf van producten.


Ontvang gratis een brochure over Verzorgende Producten van Kliniek voor esthetische geneeskunde.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.