Health And Beauty Centre Monique GottmerZoals de huid 10 jaar terug was! Health And Beauty Centre Monique Gottmer

Beschrijving kliniek


Kerngegevens
Telefoon nummer: 020-6263819
Fax nummer: 020-4830641
E-mail adres: info@moniquegottmer.nl
Regio: Noord-Holland
Website: www.moniquegottmer.nl/
Directieleden
M.G.M Gottmer ()
Lidmaatschappen en samenwerking
Lidmaatschap 1: Anbos
Lidmaatschap 2: Huidspecialist


Uw huid leeft. Het natuurlijke verouderingsproces en invloeden van buitenaf worden na verloop van tijd zichtbaar. Wij kunnen de tijd een beetje terugdraaien en helpen om huidproblemen te verminderen. Dat doen wij op een natuurlijke manier. Zonder medische ingrepen, maar met vooruitstrevende apparatuur en producten.
Graag presenteren wij het 3D-concept waarmee drie huidlagen worden aangepakt.

“Het 3D-concept is zeer effectief voor het liften van oogleden, kaaklijn, hals, borsten, buik, bovenarmen en de binnenkant van de bovenbenen.”

 

Huidverstrakking

3D huidverjonging – Huidveroudering kent vele gedaantes. Rimpels zijn waarschijnlijk het meest bekend, maar ook grove poriën, een ongelijkmatige huidstructuur, een verslapte huid, roodheid, adertjes en pigmentvlekken zijn heel herkenbaar. 3D huidverjonging is een pijnloos totaalconcept dat alle tekenen van de ouder wordende huid aanpakt. 3D Huidverjonging bestaat uit een combinatie van Laser Genesis, LimeLight Facial en Titan.
Laser Genesis is een innovatieve en pijnloze manier om een stralende en gezonde huid terug te krijgen. De behandeling herstelt de jeugdigheid van uw huid door rimpeltjes, fijne lijntjes, roodheid, grove poriën, zonbeschadiging en een ongelijkmatige huidtextuur te behandelen. Het resultaat is een gladdere, glanzende huid met een gelijkmatige teint en textuur.
LimeLight Facial Met deze lichtflits behandeling kunnen wij pigmentvlekken pijnloos laten vervagen, roodheid en fijne adertjes verminderen en zorgen voor een gezonde en egale teint.
Titan Een strakkere huid zonder chirurgie, injecties of hersteltijd. Met de nieuwe Titan behandeling is het echt mogelijk. Het resultaat is een strakkere, stevige huid met minder rimpels. De Titan behandeling kan worden gebruikt voor het gezicht, armen, buik en benen.

3D Lichaamsverzorging bestaat uit een combinatie van Tripollar, Endermologie en Sanaslank.

 

Tripollar

U stoort zich aan plaatselijke vetophoping, cellulitis of zelfs losse huid na een zwangerschap of afslankingskuur? Of u wenst gewoon een strakker lichaam? Eindelijk is er een niet-chirurgische optie voor de behandeling van cellulitis en plaatselijk vet. TriPollar Radio Frequentie technologie zorgt voor een zachte en efficiënte behandeling die de huid gladder en strakker maakt. Tevens wordt de typische sinaasappelhuid bij cellulitis in slechts enkele sessies verbeterd.

Endermologie is een natuurlijke niet operatieve methode!

Het neemt de weefselbarrières die ten grondslag liggen aan cellulite en vetophopingen weg. Huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan. De circulatie wordt hersteld, waardoor een verbetering in de voedingstoestand plaatsvindt van de huid en de onderhuidse structuren. Hierdoor kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten. Tevens is deze behandeling inzetbaar bij diverse medische aandoeningen, zoals littekens na brandwonden en operaties (bijv. liposculpture), pijn aan spieren en gewrichten en stoornissen in doorstroming van bloed en lymfe.

Sanaslank

Met het afslankprogramma SanaSlank is het mogelijk om snel af te vallen, zonder de gevaren van het jojo effect. Wij bieden u een totaal pakket en een intensieve begeleiding om te komen tot de door u gewenste afslankresultaten. Met het proteïnedieet is het mogelijk om 7 tot 10 kilo per maand te verliezen. Het proteïnedieet is medisch onderbouwd en zorgt voor een 100% natuurlijk biochemisch proces in het lichaam.

Ultra Sound: therapie met de modernste poly-spektrum toepassingen.

Ultra Sound is een pijnloze effectieve behandeling in de strijd tegen cellulite en plaatselijk vet. Door Ultra Sound geluidsgolven ‘uit te zenden’ worden vetcellen in de probleemgebieden kapotgemaakt en wordt het vet op een natuurlijke manier afgevoerd. De behandeling heeft vele voordelen. Het verbetert de huidstructuur en de elasticiteit. Het versoepelt het bindweefsel, verhoogt de bloeddoorstroming en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Cellulite en plaatselijk vet nemen hierdoor sterk af of verdwijnen geheel. We kunnen cellulite onderscheiden in 4 stadia. Stadium 1 (beginnend) t/m stadium 4 (vergevorderd). Afhankelijk van het stadium wordt een behandelplan opgesteld.

Gladde benen

Ontsierende adertjes op het lichaam kunnen tegenwoordig gemakkelijk worden behandeld. Een methode hiervoor is Vasculaire Therapie. In één of twee sessie kunnen wij met deze laserbehandeling kleine tot middelgrote adertjes op bijvoorbeeld benen verwijderen.

Ongewenste haren

Bij Monique Gottmer werken wij met de Cutera ProWave lasertechniek. Hiermee kunnen wij u definitief, pijnloos en in enkele behandelingen verlossen van haartjes op gezicht, benen, armen, oksels en rug. ProWave kan ook worden toegepast op gevoelige lichaamsdelen zoals de borstkas en bikinilijn. Met de ProWave ontharingsmethode zijn ongewenste haren rond de bikinilijn, benen, oksels, gezicht, rug en borst verleden tijd.

Anti-Ageing Mesolift via Mesotherapie

Voeden, voeden, voeden! Waar een crème stopt gaat Mesotherapie door. Bij deze behandeling brengen wij kleine hoeveelheden werkzame stoffen zoals hyaluronzuur, mineralen, vitaminen en aminozuren in uw huid waardoor ze haar volume en elasticiteit terug krijgt, de vochtbalans wordt hersteld en rimpels vervagen. Het resultaat is al na één behandeling zicht- en voelbaar. Leuke bijkomstigheid: Mesotherapie geeft een instant liftend effect! Veel filmsterren halen een dag voor de Oscaruitreiking een ‘mesotje’, omdat de huid er een dag na de behandeling fantastisch uitziet.

Prachtig effect

Ook Ridolyse heeft zich bewezen als een aantrekkelijke mogelijkheid voor verzachting van rimpels en versterking van de huid. Ragfijne acupunctuurnaalden activeren de vermoeide huidweefsels. Dit versnelt de
voedingsopname en de celdeling, waardoor rimpels vervagen en de huid verstevigd wordt.

Talloze oplossingen

Op alle mogelijke manieren bieden wij oplossingen voor ontharen of verbetering van de huidkwaliteit. Wilt u een afspraak maken voor een ontspannende gezichtbehandeling dan is dat uiteraard ook mogelijk. De producten waarmee wij werken zijn: Neoderma, Thalgo, Pascaud anti-ageing, Valmont en Decleor. Health and Beauty Centre Monique Gottmer heeft als filosofie: ontspannen, verzorgen en in balans brengen van huid en lichaam. Zij gaan voor het totaalconcept en begeleiden u bij iedere behandeling van a tot z.

Deskundige huidanalyse

D.m.v. de MacVision en de MacSensor.

Een grondige huidanalyse vormt de basis voor optimaal resultaat. Met behulp van geavanceerde apparatuur bieden wij u de mogelijkheid om een uitgebreide analyse van de huid te maken. De apparatuur meet nauwkeurig het vetgehalte, het vochtgehalte, de vlekjes en de huidstructuur. Daarnaast brengt het Multi Analysis Center de rimpels en elasticiteit van de huid in kaart. Tevens beoordeelt de apparatuur de opgelopen zonneschade. Een analyse van de leeftijd van de huid in vergelijking tot uw werkelijke leeftijd geeft aan op welke punten verbeteringen mogelijk zijn. Een ‘voor’ en ‘na’ fotoanalyse legt bovendien het resultaat van de behandelingen vast.

Monique Gottmer
Monique Gottmer
Illustratie Health And Beauty Centre Monique Gottmer
Illustratie Health And Beauty Centre Monique Gottmer
Illustratie Health And Beauty Centre Monique Gottmer
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.