Cosmipolis ClinicMedical & Cosmetic Treatments Cosmipolis Clinic

Reconstructie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Bij gebitsreconstructie streven we ernaar om het gebit te herstellen zodat het weer in optimale conditie verkeert. We gaan hierbij uit van de natuurlijke vorm van uw gezicht, kaak en gebit. Reconstructie van een enkele kies of tand behoort ook tot de mogelijkheden. Voorop staat dat het te reconstrueren gebitselement weer aansluiting vind bij de rest van het gebit qua kleur en vorm. Gebitsreconstructie wordt veel toegepast bij patiČnten bij wie door een ongeluk hun gebit, of een gedeelte daarvan, ernstig is beschadigd.

De mogelijkheden van gebitsreconstructie zijn tegenwoordig zeer uitgebreid. In samenspraak met de patiČnt zal de tandarts de te volgen behandeling samenstellen. Hierbij wordt zowel aandacht besteed aan de medische gevolgen van een gebitsreconstructie als aan de wensen en persoonlijke voorkeuren van de patiČnt.


Ontvang gratis een brochure over Reconstructie van Cosmipolis Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.