Cosmipolis ClinicMedical & Cosmetic Treatments Cosmipolis Clinic

Locale narcose


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Bij de meeste tandheelkundige behandelingen volstaat een plaatselijke verdoving, oftewel lokale narcose. Bij deze methode wordt alleen het te behandelen gebied verdoofd. In feite zijn het de zenuwen in dat gebied die worden verdoofd, zij kunnen dan geen Ďpijnprikkelsí meer aan de hersenen doorgeven. Pijngewaarwording is dan verdwenen. De patiŽnt is tijdens de behandeling bij bewustzijn.

De voordelen van een lokale narcose zijn plenty; het heeft immers slechts effect op het gebied waar u daadwerkelijk een verdoving nodig heeft.

Lokale narcose is natuurlijk niet bij alle behandelingen mogelijk. Bij zwaardere ingrepen, zoals kaakoperaties, wordt vaak een algehele narcose toegediend. Hierbij verliest de patiŽnt het bewustzijn.


Ontvang gratis een brochure over Locale narcose van Cosmipolis Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.