Cosmetique TotaleCosmetique Totale Cosmetique Totale

Beschrijving kliniek


Kerngegevens
Telefoon nummer: 0172-782419
E-mail adres: info@cosmetique-totale.nl
Website: www.cosmetique-totale.nl
Directieleden
Marijke van Wijngaarden (Eigenaresse)
Fabian Otto (Eigenaar)
Lidmaatschappen en samenwerking
Lidmaatschap 1: ANBOS
Lidmaatschap 2: NVH
Samenwerking: Schoonheidssalon, sauna's en instituten door het gehele land
Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging


Professionele behandelingen op verschillende locaties in Nederland

Instituut Cosmetique Totale heeft zich al 8 jaar volledig gespecialiseerd in het definitieve ontharing, het verwijderen van pigmentvlekken, couperose en de nieuwste huidverstrakking methodes. Naast ons instituut in Alphen a/d Rijn komen onze Huidtherapeuten langs bij de betere schoonheidssalons en instituten door het gehele land om daar onze hoogwaardige behandelingen uit te voeren.

Vooruitstrevend met de nieuwe eMatrix

Het revolutionaire huidverjonging en -verstrakking apparaat heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren en actrices op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil om over de E-matrix te vertellen en staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje van de medisch esthetische hulpmiddelen fabrikant Syneron niet onder stoelen of banken.

Dit enthousiasme is te danken aan het feit dat de E-matrix zonder herstel periode rimpels, gezichtslijnen, couperose, littekens (o.a. van acné) vermindert en de huid gelijktijdig verstrakt. Bij een klassieke laser behandelingen wordt de toplaag van de huid door oververhitting beschadigd en hebben patiënten soms meer dan 2 weken nodig om te herstellen. Met de E-matrix oogt je huid dezelfde dag nog veel jonger, vitaler en strakker.

“Door de RF technologie kunnen voor het eerst ook donkere huidtypen behandeld worden”.

Fabian Otto van Cosmetique Totale®: “Wij zijn heel enthousiast over de E-Matrix omdat de resultaten direct en voor lange tijd zichtbaar zijn. Je hoeft voor deze behandeling niet meer een aantal dagen of een week vrij te nemen van je werk. Na de behandeling kun je zelfs gewoon in de zon zonder dat je kans loopt op pigment complicaties.”

Journal of Drugs & Dermatology, 2010: “Bij klinisch onderzoek door onze artsen bleek bij de meeste patiënten 1 maand na de laatste behandeling een verschil in de parameters van de gezichtshuid waarneembaar: 83% liet een verbetering van de helderheid zien, 87% een verstrakking van de huid en 90% een gladdere minder rimpelige huid”

Elos ontharing

Nieuw in de strijd tegen ongewenste haargroei is Elos. De Elos methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren, van blank tot negroïde. Uniek aan de Elos methode is dat het ook blond, rood en grijs haar aanpakt. Afhankelijk van uw verzekering, is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat. Informeer bij uw verzekering of dit ook voor u geldt.

Elos Pigmentvlekken & Couperose

Sproeten en pigmentvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Door de huid heel kort bloot te stellen aan de intensieve Elosflits worden de vaatjes en het pigment onzichtbaar. Het rood  van de adertjes en het bruin van het pigment absorbeert de lichtbundel waarna het lymfesysteem de restanten afvoert. De behandelde plek wordt lichter van kleur en zal uiteindelijk helemaal verdwijnen.

Elos Huidverstrakking

Door het liftende effect van de Referme behandeling vervagen de rimpels en komen de gelaatscontouren terug. Uw huid wordt op een veilige, nagenoeg pijnloze methode gelift. De puls dringt tot 5mm diepte de huid binnen en legt daar haar warmte neer. Hierdoor zal tevens het collageen en de elastine zich gaan herstructureren. Het resultaat is een elastische, stevige huid.

Elos methode veilig en effectief

Elos is een geavanceerde technologie die bestaat uit radiofrequentie gecombineerd met intens gepulst licht. Beide technieken worden al langdurig en veelvuldig toegepast in medische en cosmetische behandelingen en hebben bewezen volledig veilig en effectief te zijn. Bovendien werkt Elos veiliger en effectiever dan de traditionele licht- en/of lasertechnieken en belast het de huid aanzienlijk minder.

Huidtherapie

Huidtherapie is de absolute specialisatie van Cosmetique Totale. Daarom werken onze huidtherapeuten nauw samen met diversen artsen en dermatologen zodat u verzekert bent van een gedegen professionele behandeling. Bij Cosmetique Totale zijn we volledig gekwalificeerd om huidproblemen op medische indicatie te behandelen.

Naast de hoge kwaliteit van de medische zorg die wij bieden, biedt Cosmetique Totale een meerwaarde doordat wij tevens zijn gespecialiseerd in esthetische problematiek. In tegenstelling tot sommige artsen in de reguliere ziekenhuizen, begrijpen de huidtherapeuten van Cosmetique Totale als geen ander dat het wegnemen van uw medische klachten pas de eerste stap naar genezing is. Bij Cosmetique Totalezijn we pas met u klaar als u er picobello uitziet. Want er goed uitzien mag!

Meer informatie?

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeutes. Tijdens deze afspraak bekijkt de therapeute  welke behandeling er het meest geschikt is voor u en hoeveel behandelingen u nodig heeft. U weet dan ook direct hoeveel het u precies gaat kosten. Met een ‘proefflits’  kunt u ervaren hoe een behandeling aanvoelt.

Cosmetique Totale
Cosmetique Totale
Voor de behandeling
Voor de behandeling
Na de behandeling
Na de behandeling
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.