CorpusPlusAl 22 jaar erkend en gewaardeerd CorpusPlus

Beschrijving kliniek


Kerngegevens
Telefoon nummer: 0032 475740 884
E-mail adres: hubert.tytgat@skynet.be
Regio: Antwerpen
Website: www.corpusplus.com


Wat is mijn aanpak:

  • Een uitgebreide preoperatieve informatie. Het bewijs zit in mijn nieuwe website die heel veel informatie bevat (vanaf sept 2009): www.corpusplus.com

 

  • De informatie is eerlijk: als het niet kan, als ik geen ervaring heb met een bepaalde behandeling, het juiste toestel niet heb (lasers van 150.000 euro...) of er zit een bekend risico aan vast, dan doe ik het niet of ik verwijs de patiënt. Ik wil van mijn vak leven maar ik wil s’nachts ook nog kunnen slapen.

 

  • Ik doe meer en meer onder plaatselijke verdoving, het comfort en de wens van patiënten indachtig. Dit mag geen bijkomende ongemakken veroorzaken zoals meer pijn, maar integendeel toelaten dat de patiënt in vele gevallen naar huis kan.

 

  • Ik werk in een ziekenhuis, wat veiligheid, veiligheid, veiligheid wil zeggen. Je hebt ze inderdaad niet dikwijls nodig, maar als je een probleem hebt, dan is het goed te weten dat je alle competenties snel in huis hebt. Speel niet met je gezondheid.

 

  • Een ziekenhuis betekent ook competentie en beroepsernst omdat “cowboys” niet getolereerd worden in een omgeving waar iedereen op je vingers zit te kijken. (Je moet er de kranten maar op nalezen...)

 

  • Van anesthesisten tot verpleging tot receptionisten zijn het allemaal ervaren en competente mensen die in teamverband werken.

 

  • Een ziekenhuis betekent ook dat U er kan overnachten indien nodig. Volgens de wet moeten “onafhankelijke klinieken” in België hun patiënten s’avonds ontslaan. (Dit wordt omzeild door de patiënt te plaatsen in een hotelletje in de buurt bijvoorbeeld. Niet zo’n goed idee.) Indien vereist, hebt U in een ziekenhuis 's nachts ook alle nodige zorgen.

 

  • Een ziekenhuis betekent ook een niet ophoudende strijd tegen contaminatie en infectie. Onze operatiezalen worden grondig gepoetst en gedesinfecteerd. Steriliteit is een must, vereist veel materiaal en mensen en de regelgeving wordt strenger en strenger elk jaar.

 

  • De kamers zijn grondig gerenoveerd in 2009. We hebben uiteraard kamers alleen en met twee, naargelang Uw wensen. Discretie en comfort zijn ook een troef van het ziekenhuis.

 

  • Ik volg mijn patiënten zeer kort op en indien nodig frequent, zelfs op zaterdagen. Ik verlang dan ook “patient compliance” of medewerking. Er is verantwoordelijkheidszin nodig aan beide kanten.

 

  • Ik doe dit vak nu al 23 jaar, lang genoeg om te weten hoe je een goede diagnose en operatief plan maakt en het tot een goed einde brengt. Ervaring is wat het onderscheid maakt, niet het paleisje waar je geopereerd wordt, noch de ronkende titels, noch de praatjes...

 

  • Ik pas redelijke prijzen toe. Ik trek geen patiënten aan die op de bodem vissen maar ik ben ook geen glamour chirurg. Ik heb een nuchter publiek dat een faire prijs wil betalen voor een degelijke behandeling.

 

  • Ik laat mijn patiënten nooit vallen. Naar elke klacht - zo klein ze ook moge zijn - luister ik aandachtig en stel al dan niet een behandeling voor. Als het mijn fout zou zijn, of niemands fout, dan help ik verder zonder honorarium te vragen. De behandeling is dan niet gratis, maar wel tegen kostprijs.

 

  • Het wederzijds vertrouwen is de belangrijkste brandstof in de relatie tussen een arts en zijn patiënt.

 

 

  • Er is geen zwart geld mee gemoeid. In Nederland is dat niet zo’n probleem, in België waarschijnlijk wel. U betaalt aan de balie van het ziekenhuis en u krijgt een ontvangstbewijs. U betaalt belastingen, ik ook.

 

In dit overzicht worden de meest voorkomende ingrepen tot in den treure herhaald. Ik zal dat hier niet opnieuw doen. Voor een uitgebreide documentatie verwijs ik u naar mijn site:

www.corpusplus.com

 

De Plastisch Chirurg

Meer dan 22 jaar doe ik mijn vak, opgeleid aan 3 universiteiten in de plastische heelkunde. Ik heb de toelating om zowel in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk plastische heelkunde uit te oefenen.(BIG en RIZIV nummers). Samen met alle collega’s trachten wij het beste te bereiken zowel in de ‘technische prestaties’ zoals kennis en competentie als in de onder-steunende dimensies van medeleven, vriendelijkheid en respect. Dit zet het ziekenhuis op een hoger trapje qua dienstverlening en we doen er alles aan om dit zo te houden.

Illustratie CorpusPlus
Illustratie CorpusPlus
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.