AlizonneAlizonne preventieve en cosmetische geneeskunde Alizonne

Endermologie / lipomassage


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Inhoudelijk richt de endermologie zich op alles wat zich onderhuids manifesteert, zoals vetophopingen, verlies van steunweefsel, bindweefsel stoornissen, blokkades in de bloedcirculatie en lymfatische afvoer, verlittekening van de huid en zelfs spierproblemen.Eťn methode, behorende bij de uitoefening van endermologie, is de bindweefselmassage. Door middel van aspiratie (aanzuiging) wordt een huidplooi met een handvat opgetild. Twee gemotoriseerde rollen kneden de huidplooi vervolgens los van zijn onderlaag. Dankzij deze unieke mobilisatie van de totale huidlaag, worden de volgende effecten bereikt:

 

 • hernieuwde opspanning van de verslapte huid door stimulatie van fibroblasten die collageen en elastine produceren, welke deel uit maken van het elastische steunweefsel van de huid
 • verbetering van de doorbloeding van huidweefsels, waardoor verhoogde toevoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen mogelijk wordt
 • stimulering van de afvoer van vloeistoffen, afvalstoffen en vetten door het lymfatisch stelsel en de bloedcirculatie
 • afbraak van cellulite structuren zoals fibrotische vezels en verkalkingen
 • algehele contourverbetering

   

  Het accent van deze behandeling ligt op het vlak van de huidversteviging; in het bijzonder aan de binnenkant van de benen, op de heupen en de taille is een grote winst te behalen in contourverbetering.

  Tijdens het eerste deel van de Alizonne behandeling, met de ultrasound-therapie, wordt de inhoud uit de vetcellen verwijderd. Deze vetten worden tijdens de endermologiebehandeling versneld afgevoerd. Door combinatie van deze twee technieken is er een aanzienlijke nivellering van het vetweefsel te bereiken.

   

  Endermologie wordt niet alleen toegepast in esthetische behandelingen; er wordt ook een therapeutische waarde onderkend in de behandeling van aandoeningen binnen de reumatologie, fibromyalgie, oedeemtherapie, sportgeneeskunde, brandwond- en littekenbehandeling.

  In de Alizonne kliniek is een eigen behandelmethode met de LPG machine ontwikkeld, die de effectiviteit ervan aanzienlijk vergroot heeft. Alle Alizonne-behandelaars, in welke locatie dan ook, zijn hierop langdurig getraind en ondergaan regelmatig bijscholing.


  Ontvang gratis een brochure over Endermologie / lipomassage van Alizonne.

  Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

  1. Vul uw persoonsgegevens in.

  De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

   Toevoeging 
  (dd-mm-jjjj)

  2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

  Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

  3. Verstuur uw informatie aanvraag.

  Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
   
   
  Wegwijzer van de Medische Esthetiek
  Het complete naslagwerk
   
  Klinieken
  Bekijk alle klinieken.
   
  Specialisten
  Bekijk alle specialisten.
   
  Aanbiedingen
  Bekijk alle aanbiedingen.
   
  Redactionele artikelen
  Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.