AlizonneAlizonne preventieve en cosmetische geneeskunde Alizonne

Elektrische Epilatie


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Ja

Elektrische Epilatie

Naast de categorie mensen met een regelrechte overbeharing, hebben veel mensen last van haargroei op de benen, de rug, de bikinilijn, in het gezicht of elders op het lichaam. Het scheren van de bikinilijn levert vaak irritatie op met zichtbare rode pukkeltjes. Ook ingroei van haren leidt tot ontstekingen. Harsen, epileren c.q. elektro-epileren zijn tijdrovende en vaak pijnlijke methoden die bovendien slechts een tijdelijke oplossing bieden. Met de elektrische epilatie moet ieder haarzakje afzonderlijk behandeld worden. Met één lichtflits worden honderden haarzakjes tegelijk vernietigd.

In de Alizonne kliniek wordt de meest geavanceerde techniek gebruikt: de Lumenis One, waarin zowel IPL (intense pulsed light) als laser (Lightsheer) inzetbaar zijn als snelle en duurzame oplossingen voor ongewenste haargroei.

 

De IPL-apparatuur is in staat lichtflitsen te produceren van verschillende golflengten, welke worden bepaald door de gekozen filtering van het licht. De keuze van een golflengte wordt bepaald wordt door het huidtype, de haarkleur en dikte en het lichaamsdeel. Er wordt dus een selectieve lichtbundel op de huid gegeven. Het licht wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje, dat door deze energie vernietigd wordt. Dit haarzakje kan geen nieuwe haar meer produceren. De omringende weefsels en de erboven liggende huid blijven onveranderd omdat deze niet gevoelig zijn voor de gekozen golflengte van de lichtbundel.


Het IPL-handstuk van de Lumenis One heeft een gekoeld saffierfilter, waardoor de ingebrachte energie minder voelbaar is en de huid optimaal beschermd wordt. Een grote sortering filters maakt een uitgebreide keuze van golflengtes mogelijk waardoor behandelingen van elke huidskleur mogelijk is. Met de elektrische epilatie moet ieder haarzakje afzonderlijk behandeld worden. Met één lichtflits worden honderden haarzakjes tegelijk vernietigd.

 

 


Ontvang gratis een brochure over Elektrische Epilatie van Alizonne.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende kliniek bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.